ZETELBEDDEN - OPKLAPBEDDEN - BRUGKAMERS

 • Opklapbedsystemen

  Ruimte besparen doe je dankzij deze handige opklapbedden zeker en vast!
  Passend bij uw stijl, in combinatie mogelijk met kasten - hier is ook maatwerk mogelijk.
  Afmetingen van de opklapbedden zijn 90x200 / 140x200 / 160x200 en zelfs 180x200 is mogelijk bij enkele modellen.
  Het slaapcomfort bestaat uit een lattenbodem systeem waar matrassen mogelijk zijn tot 20 cm hoogte.

 • Zetelbed Magnus

  Dit moderne zetelbed is verkrijgbaar in 2 type's Vast en met bed functie, Longchair element (met opbergfunctie) ook mogelijk. Uitvoering zowel in stof als Leder, met keuze uit 4 verschillende armen. Uitstekende afwerking met een solide basis, waar het zitoppervlak is zijn er elastische riemen (voor extra zitcomfort). U kan kiezen uit 3 type matrassen een standaard, budget 25/kg polyether matras of een Traagschuim matras voor extra comfort, De Foam matras met Afneembare (wasbare) traagschuim topper geeft u het beste slaapcomfort en is ook zeer handig in onderhoud . Verkrijgbaar met matras maten: 70 cm br. / 120 cm br. / 140 cm br. / 160 cm br.

 • Zetelbed Marschall

  Prachtig zetelbed zowel in stof als Italiaans leder verkrijgbaar, met verstelbare hoofdsteun en bedfunctie. Uitstekende afwerking met een solide basis, waar het zitoppervlak is zijn er elastische riemen (voor extra zitcomfort), het slaapoppervlak heeft gelaste roosters (voor een solide basis).In de rugleuning is er opbergruimte voorzien voor hoofdkussens. U kan kiezen uit 4 type matrassen 14 cm en 16 cm hoogtes. matrasmaat 120 cm - matrasmaat 140 cm - matrasmaat 160 cm
  Hoekmodules en vaste salonvarianten zijn hiervan ook mogelijk.

 • Brugkamer

  Collectie Brugkamers volledig naar eigen smaak en afmeting zelf te bepalen!
  Een brugkamer onderscheid zich van standaard slaapkamers, niet alleen de extra functionele opbergruimte maar ook de keuze van slaapcomfort kan je zelf bepalen. U kiest voor Italiaanse kwaliteit en comfort naar eigen smaak.

Testimonial

Pascale C.

“Past perfect in mijn zolderruimte! degelijk en demontabel systeem, met zelf afneembare en wasbare hoezen, ben uiterst tevreden!”