Uw slaapcomfort voor een perfecte nachtrust

MATRASSEN / TOPPERS

 • We slapen allemaal anders. Daarom bieden wij een ruim aanbod van verschillende matrassen waaruit je kan kiezen. Er zijn een aantal indicaties die u direct een goed beeld kunnen geven welk matras het beste voor u zou kunnen werken. Deze indicaties zijn: de gebruikte materialen, de certificaten, de garantie en waar het matras gemaakt is (Europees product). Daarnaast heeft elk matras zijn specifieke eigenschappen. Bij Nightlife Exclusive helpen wij u hier graag mee verder!

 • Wij helpen u graag op het juiste spoor!

  De beste matras is een matras die voor u werkt. Zowel ergonomisch als qua temperatuur dient de matras perfect op uw wensen aan te sluiten. Zo zijn er bijvoorbeeld matrassen die warmer of juist koeler zijn, harder of zachter, verend of juist stabiel.

  Bijvoorbeeld De Nightlife Exclusive Backbone matras, is een goede en aangename matras, deze biedt een perfecte gewichtsverdeling en veel ondersteuning. Dit type matras voldoet aan alle voorwaarden en biedt een geweldig ligcomfort.

  Om uw bestaande matras of slaapcomfort te optimaliseren, kan je bij ons terecht voor een comfort verbeterende topper. U zult verstelt staan van de voordelen.

  Uit een goede matras haalt u bijna al het ligcomfort maar ook een kwalitatief goede bedbodem is belangrijk.

 • TRAAGSCHUIM matrassen,
  Onder invloed van warmte en gewicht van het lichaam wordt traagschuim zacht en vormt zich helemaal naar uw lichaam.
  Het verdeelt de druk gelijkmatig over het hele lichaamsoppervlak. Lichaamsdelen die wat dieper in het matras moeten wegzinken voor een ergonomische slaaphouding hebben doorvoor alle ruimte. Want juist op die punten wordt het traagschuimmatras onder invloed van uw lichaamswarmte (wrijving) extra elastisch (dus zacht). De bloedcirculatie wordt niet verstoord, spieren blijven soepel en de huid volledig doorbloed.

  Traagschuim ventileert optimaal door de open celstructuur(dit alleen bij de betere merken). Als men opstaat, krijgt het geleidelijk zijn oorspronkelijke vorm weer terug. Traagschuim is latexvrij en anti-allergisch.
  Voordelen:
  •Hoog ligcomfort
  •Minder snel kuilvorming, dus langere levensduur

 • GEL matrassen,
  Een nieuwe generatie matrassen met gelschuim.
  Gelschuim is zowat het nieuwste materiaal dat in de matrassenwereld zijn intrede heeft gedaan.
  Het bijzondere aan gel, is dat het bijzonder fris en luchtig aanvoelt, wat een grote troef is in de zomer.
  De verkoelende frisheid van water, de veerkracht van natuurlijke materialen ... een harmonie tussen comfort en ondersteuning.
  Voordelen:
  •Verkoelende eigenschappen, comfortabel voor mensen die snel warm hebben in bed
  •Groot aanpassingsvermogen

 • POCKETVEER matrassen,
  Pocketvering betekent letterlijk: ``zakjes veer``. Dit is waarschijnlijk ook de beste vertaling .
  Een pocketvering matras is een matras gevuld met veertjes die afzonderlijk zijn ingepakt in zakjes (ook wel pockets genoemd). Dat zakje is gemaakt van een synthetisch non-woven materiaal. Het zakje om de veer zorgt ervoor dat ieder veertje zich, onafhankelijk van de anderen, kan aanpassen aan de vormen van uw lichaam .
  Het aantal veertjes in het matras bepaalt hoe nauwkeurig het matras zich aan u kan aanpassen. Pocketvering matrassen zijn leverbaar met respectievelijk 150-200-250, 300 en 500 veertjes per vierkante meter. Dit bepaalt voor een groot gedeelte de kwaliteit, levensduur, en comfort van het matras.
  De stevigheid of soepelheid van de veer wordt veroorzaakt door de hoeveelheid draaiingen en de dikte van de staaldraad. Een dikke draad (meer materiaal) heeft meer weerstand, en is dus steviger dan een dunnere draad. Op deze manier worden ook de comfortzones van een pocketveringmatras gemaakt. Deze zachtere zones zitten op schouder- en heuphoogte zodat de matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht.
  De levensduur van een Pocketmatras is zo'n 8/12 jaar Afhankelijk van de gebruikte materialen en leverancier.
  Voordelen:
  •Uitstekende ventilatie
  •Goede drukverdeling door gebruik van meerdere (vaak 5 of 7) zones
  •Lange levensduur

 • LATEX matrassen,
  Latex matrassen kunnen een kern hebben van natuurlatex, natuurrubber of een kern van synthetische latex. Meestal is het een combinatie van beiden. Een latex matras neemt slecht vocht op en wordt als warm ervaren zeker als deze synthetisch van oorsprong is.
  De natuurrubber matraskern is vervaardigd uit het melksap van de rubberboom (Hevea-Brassiliensis). De veerkracht van dit natuurrubber is vele malen groter dan die van synthetische latex en is ook zwaarder.
  Een latex matras komt het best tot zijn recht op een lattenbodem of een boxspring, door de matras regelmatig te keren verlengt u de levensduur van de matras met jaren!
  In de betere matraskernen kan men ook verstevigde matraskernen vinden die extra ondersteuning bieden voor de bekkenzone (50% van het lichaamsgewicht) en de schouders. Goede eigenschappen van natuurrubber zijn: z'n extreem grote rekbaarheid en de opencel structuur (in de betere kwaliteit matrassen), wat een optimale vochtregulering garandeert. Die grote rekbaarheid maakt een perfect ondersteunende en drukverminderende ondersteuning mogelijk.
  Voordelen:
  •Veerkrachtig, dus langer levensduur
  •Hoog ligcomfort

 • INNERGETIC LATEX matrassen,
  Innergetic is een merk van Latexco, één van Europa’s grootste producenten van latex componenten voor de beddingindustrie. Het Innergetic-merk staat voor matrassen en hoofdkussens die een exclusief slaapcomfort bieden.
  Het geheim? De Innergetic-matras bestaat uit een latexmengsel met een groot aandeel natuurlatex. Die samenstelling, het slimme ontwerp en de ervaring van Latexco zijn een garantie voor een hoogkwalitatieve matras.
  Dankzij de uitstekende veerkracht van de Innergetic-matras verlopen uw nachtelijke bewegingen een stuk soepeler. Het verschil merkt u onmiddellijk als u wakker wordt: u voelt zich stukken energieker!
  Voordelen:
  •Veerkrachtig, dus langer levensduur
  •Hoog ligcomfort
  Voordelen:
  •Veerkrachtig, dus langer levensduur
  •Hoog ligcomfort
  •Optimalere ventilatie
  •Hogere veerkracht en ondersteuning

 • KOUDSCHUIM matrassen,
  Koudschuim heeft van nature een open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ventileert en vocht goed opneemt. Door deze open celstructuur voelt een matras van koudschuim niet warm aan.
  Kuilvorming komt bij koudschuim matrassen niet voor. Het materiaal heeft een hoog comfort en een zeer lange levensduur deze matrassen zijn in de regel goede matrassen met hoogwaardige eigenschappen.
  Het beste is koudschuim in 50, 55 of 60 HR (High Resilience). Lager dan HR 45 kunt u beter vermijden, omdat dit niet zo veerkrachtig is.
  Voordelen:
  •Budget vriendelijk
  •Voelt niet warm aan

 • POLYETHER matrassen,
  Polyether matrassen zijn meer basis matrassen. De eigenschappen van deze matrassen zijn niet echt hoog te noemen. Een polyether heeft een gesloten celstructuur waardoor deze niet zo goed vocht opneemt en relatief warm aanvoelt.
  De hardheden worden uitgedrukt in SG's (Soortelijk Gewicht).
  Als u veel op een polyether matras slaapt, zal u snel kuilvorming krijgen, hygiënisch ook één van de slechtste matras type's.
  Voordeel:
  •Budget vriendelijk