MAATWERK KASTEN / DRESSINGS & Tv-wanden

 • Dressing op maat

  Een Dressing koopt u niet in een webshop of uit een boekje. Uw Dressing wordt op maat voor u gemaakt. Laat u hierin bijstaan door onze binnenhuisarchitect om de dressing van uw dromen te creëren.
  Bij Nightlife Exclusive zijn we van mening dat er slechts twee dingen van belang zijn voor de ideale kast: design en gebruiksgemak! Beide aspecten zijn zo persoonlijk, maar volledig op maat te realiseren.
  De plaatsing bij u thuis wordt verzorgd door onze eigen vakkundige monteurs, wij regelen alles voor u.

 • Inbouwkasten op maat

  Wanneer je een maximum aan bergruimte wenst zonder de kamer een overladen gevoel te geven is een inbouwkast vaak de beste keuze.Onze collectie omvat een ruime waaier een moderne en klassieke afwerkingen - kleuren, uitvoeringen en indelingen, volledig naar uw wensen verkrijgbaar.

 • Budget & kleine projecten

  Ook kleinere maatwerk projecten zijn mogelijk voor bijvoorbeeld een nis, wasruimte, garage ..
  Hier hebben we speciale budget vriendelijke mogelijkheden, maar waar toch nog een goede kwaliteitsnorm aanwezig is.

 • Specials & oplossingen

  Totaaloplossingen, speciale systemen & uitvoeringen... Bij Nightlife Exclusive is het allemaal mogelijk.
  De prijs van maatwerk is, in tegenstelling tot wat heel wat mensen denken, niet altijd duurder dan een geprefabriceerde kast. Wanneer je dezelfde materialen en beslag gaat vergelijken kom je al snel op dezelfde prijs uit.

 • Tv wanden - Design

  Het tv-meubel is het hart van de woonkamer en moet heel wat multimedia herbergen. Een tv-meubel kan louter functioneel zijn maar ook design mag niet vergeten worden. Steeds vaker kiezen mensen dan ook voor een meubel op maat zodat dit volledig voldoet aan hun noden. Ingebouwde verlichting, open legplanken of zelfs een ingebouwd haardvuur, alles is mogelijk!

  Wil je graag ook een bureau integreren in je woning maar heb je gebrek aan ruimte dan kan je deze ook op maat laten maken volgens dezelfde vormgeving van je tv-meubel. Zo krijg je één geslaagd geheel dat het ruimtegevoel van de kamer enorm versterkt.

Testimonial

Pascale T.

“Wat een service! Dit heb je als klant nodig, iemand die via professioneel advise en expertise mee kan helpen de juiste keuze te maken. Wij zijn meer dan tevreden ”

Tv wand lakwerk