BOXSPRINGS

 • Kreamat: uitblinker in afwerking en ergonomie

  Deze Belgische luxe fabrikant van boxsprings en matrassen blinkt uit in afwerking en ergonomisch slaapcomfort. Op deze twee vlakken gaat Kreamat telkens net dat stapje verder.
  Voor de boxsprings voorziet Kreamat een 3D ventilerende antislip, afwerking in geperforeerde natuurlatex met een apart schouderdeel voor extra ergonomie. Geen enkel detail wordt aan het toeval overgelaten.
  Bij de matrassen krijgt u een maximale keuzevrijheid binnen een bijzonder breed gamma van latex- en pocketveermatrassen. Zo vindt u vast en zeker de matras die u als gegoten zit.

 • Styldecor

  Styldecor combineert luxebedden met hoogtechnologische matrassen. Elke bedcombinatie wordt volledig met de hand gemaakt in hun eigen ateliers. Zo kunnen ze makkelijk bijsturen waar mogelijk en kunnen ze toezien op een feilloze afwerking van uw bed.
  Onze missie? Dat u elke dag kan eindigen in schoonheid ...

 • Revor

  Slaap doet leven.
  Revor is een fabrikant van matrassen en boxspring. Slaap is hun core business, niet enkel bedrijfsmatig maar ook voor ieder van ons persoonlijk. Wij spenderen één derde van ons leven al slapend door, om de andere twee derde goed door te komen.
  Handgemaakt en oerdegelijk.
  Meer dan 40 jaar vakmanschap, continu product-onderzoek en het gebruik van hoogwaardige materialen, zorgen voor gezonde, kwalitatieve slaapsystemen. Het aanbod bedden, boxspring, matrassen, lattenbodems, ... is van de beste kwaliteit.

 • Nightlife Exclusive Eigen productie

  De boxsprings van Nightlife Exclusive zijn gemaakt uit duurzame materialen om U zoveel mogelijk slaapcomfort en kwaliteit aan te bieden. Omdat wij zelf onze eigen productie bepalen kunnen wij u geheel op uw maat en wensen uw eigen persoonlijke Boxspring leveren!
  Al onze boxsprings zijn voorzien van de meest kwalitatieve afwerkingsmaterialen en ventilerende stoffen/spiegels, een goede ventilatie zorgt voor een langere levensduur van uw matras en boxspring.

  Eigen productie betekend niet alleen uw wensen vertaald naar wat u werkelijk op zoek bent, maar ook budget vriendelijk!

Testimonial

La Moulin D'averdisse

“Perfecte service, levering en advies met onze matrassen voor het hotel! Ook onze bovenkamer is nu helemaal iets speciaals geworden, bedankt voor de persoonlijke hulp!”

Testimonial

Tim B.

“Nooit gedacht dat we een bedframe konden vinden naar ons slaapsysteem en persoonlijke smaak, Michael je bent enorm bedankt”

bedframe op maat

Testimonial

Peter L.

“gewoonweg prachtig !”