BEDTEXTIEL & SLAAPCOMFORT

 • BeauNoir

  De neutrale kleurrijke bedlinnensets van BeauNoir worden in België gemaakt en bestaan uit Portugees kwalitatief katoen. Elke set kan u bekomen in enkele bedrukking of double-face. Negentien rustgevende kleuren zijn onderling met elkaar te combineren. Zo kan u maar liefst 342 combinaties maken. BeauNoir kenmerkt zich niet alleen door de keuze van zijn kwalitatief katoen, maar ook door de passende en veelzeggende naam die elke kleur kreeg. Zo slaapt u in de zomer lekker fris in ``Summer Breeze'. Of vertoeft u liever in ``SubLime``? Als nachtraaf verkiest u waarschijnlijk ``Smokey Nightclub``.
  Een uniek stuk vakmanschap, zonder franjes, maar met een superieure elegantie, een streling voor het oog.

 • Nightlife Exclusive Eigen productie

  Nightlife Exclusive stelt de kwaliteit van haar producten voorop. Dekbedovertrekken van ons eigen huis zijn gemaakt van Percal (80count) katoen, Jersey, Flanel of Italiaans Satijn. Dit verfijnde, elegante en superzachte bedtextiel zorgt voor een ontspannen nachtrust. Dankzij onze eigen productie is het perfect mogelijk om alles op uw maat te vervaardigen, alsook borduringen toe te voegen.

 • Hekkert & Vanderleen

  Hekkert & Vanderleen bedlinnen staat voor de fijnste combinatie van textuur en kwaliteit. De 300 counts satijn-percal staat garant voor het ultieme gebruikscomfort en geeft elke slaapkamer de luxe van een vijfsterrenhotel. Van ingetogen, verfijnd borduurwerk tot romantische uitingen en de kunst van moderne illustratie. Hun bedlinnen spreekt tot de verbeelding dankzij de tijdloze ontwerpen. Geproduceerd in beperkte oplage, ideaal voor hen die waarde hechten aan een unieke stijl en de kwaliteit van hun nachtrust.

Testimonial

Annita S.

“Voor elk seizoen, het perfecte dekbed bij Michaël! kwaliteit en prijs zijn super goed !”